Porc la gratar cu sos de unt si ceapa rosie

Cautare:
fel principal / porc
Porc la gratar cu sos de unt si ceapa rosie
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 fripturi de porc ulei vegetal 30 g unt 1 lingurita otet din vin alb 1 lingura sos Worcestershire 2 cepe rosii, tocate fin sare piper macinat proaspat 2 linguri patrunjel proaspat, tocat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se ung cu ulei bucatile de friptura, pe ambele fete.
Se incinge gratarul pana devine fierbinte. Se frige carnea functie de cat de facuta se doreste a fi.

Untul se topeste intr-o craticioara si se adauga otet, sos Worcestershire, ceapa, sare si piper.
Se incing impreuna, insa ceapa nu trebuie sa fie inmuiata; se adauga patrunjelul, se amesteca si se ia de pe foc
Friptura se asaza pe o farfurie incalzita si se toarna sosul peste ea.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.