Pui cajun cu salsa de rosii

Cautare:
fel principal / pasare
Pui cajun cu salsa de rosii
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 750 g file de piept de pui, feliat subtire 3 linguri cu cajun seasoning (vezi reteta mai jos) 2 lingurite cu coaja rasa de limeta 350 g boabe de porumb, proaspete 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa rosie mica, taiata feliute 2 rosii mici, tocate marunt 2 cepe verzi, feliate subtire 2 lingurite de suc de limeta 2 lingurite de otet balsamic
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : cajun Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se combina carnea cu amestecul cajun seasoning si coaja de limeta; se amesteca bine.
Se incinge jumatae din ulei intr-o tigaie mare si se prajeste puiul, in transe, pana ce este facut. Se scoate carnea si se pune deoparte, la cald.
Intre timp, se amesteca intr-un castron rosiile, ceapa verde, sucul de limeta si otetul balsamic.
Se incinge restul de ulei si se prajesc ceapa si porumbul cateva minute, pana ce ceapa se inmoaie. Se readuce carnea in wok si se amesteca pana ce se incinge la loc.
Se serveste puiul cu vegetale, stropit cu sosul preparat mai sus.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.