Taitei cu susan

Cautare:
garnituri / paste
Taitei cu susan
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 10 catei de usturoi 8 cm bucata ghimbir tocata 1/2 cana pasta de susan 1/2 cana + 2 linguri ulei de susan 1/2 cana vin de orez 1/2 lingurita pasta de ardei iute 1/4 cana miere 1/4 cana suc de limeta 6 linguri zeama de carne de pui 125 g taitei de orez ceapa verde taiata bucati, pentru ornat seminte de susan, pentru ornat 1 lingura sos de soia
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se amesteca usturoiul, ghimbirul, pasta de susan, 1/2 cana ulei de susan, vinul de orez, pasta de ardei iute, mierea, sucul de limeta si zeama de carne intr-un blender si se proceseaza pana se obtine o mixtura omogena. Se transfera intr-un castron, se asezoneaza cu sare si se lasa deoparte.
Se da in clocot o oala cu apa si putina sare si se fierb taiteii timp de 5 minute. Se scurg si se transfera intr-un castron. Se adauga cele 2 linguri de ulei de susan ramase impreuna cu sosul de soia, semintele de susan si sosul preparat la inceput; se amesteca bine. Se impart taiteii pe farfuriile individuale si se presara deasupra ceapa verde.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.