Rosii umplute cu sunca si branza

Cautare:
gustari / reci
Rosii umplute cu sunca si branza
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 8 rosii medii 4 felii de sunca, taiate cubulete 4 felii de branza feta, taiate cubulete 4 castraveciori murati mici, taiati cubulete 4 linguri de maioneza 3 lingurite de capere, tocate 2 oua tari (optional) 1/2 lingurita piper alb macinat frunze de verdeata (rucola, spanac), tocate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 8 persoane Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se spala rosiile si se scobesc in centru folosind o lingurita.
Se amesteca sunca cu castraveciori, branza, capere, piper, verdeata si maioneza si se amesteca pana se obtine o pasta omogena.
Se umplu rosiile cu aceasta pasta. Se taie felii ouale (daca se folosesc) si se pune cate o feliuta pe fiecare rosie. Se servesc reci.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.