gustari / reci
Rosii umplute cu sunca si branza
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Ingrediente :
8 rosii medii
4 felii de sunca, taiate cubulete
4 felii de branza feta, taiate cubulete
4 castraveciori murati mici, taiati cubulete
4 linguri de maioneza
3 lingurite de capere, tocate
2 oua tari (optional)
1/2 lingurita piper alb macinat
frunze de verdeata (rucola, spanac), tocate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
greceasca
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
8 persoane
Durata :
0 ore 20 minute
Indicatii :
Se spala rosiile si se scobesc in centru folosind o lingurita.
Se amesteca sunca cu castraveciori, branza, capere, piper, verdeata si maioneza si se amesteca pana se obtine o pasta omogena.
Se umplu rosiile cu aceasta pasta. Se taie felii ouale (daca se folosesc) si se pune cate o feliuta pe fiecare rosie. Se servesc reci.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.